Pou d'Art comença curs apostant per activitats per a tota la família

Pou d'Art ofereix propostes per a totes les edats / Font: Poudart.com

Cultura

Publicat el 1/oct/12 per Marc Sala

La galeria-taller Pou d'Art engega el curs 2012-2013 amb les novetats dels tallers en família, el de ceràmica a partir de 10 anys i el de còmic i il·lustració per a joves de més de 14 anys. Aquestes propostes se sumen als cursos de pintura, dibuix i expressió plàstica que cada any organitza l'espai artístic.

El centre d'art santcugatenc combina les exposicions amb els tallers per a nens i nenes a partir de dos anys, joves i adults. Pou d'Art també programa monogràfics de dibuix avançat, de fotografia i dedicats específicament a mestres i monitors. Enguany també proposa els anomenats Matins d'Art per a escoles d'educació primària i secundària, i ofereix la possibilitat de fer-hi festes d'aniversari amb taller i berenar inclosos.

Pou d'Art va ser inaugurada el 1998 al carrer de Balmes, i comprèn tres espais diferents: una galeria de 150 metres quadrats a la planta baixa, principalment amb obres d'artistes novells però també amb la participació d'artistes consolidats; els tallers d'art, situats al primer pis, i el taller de la directora del centre i pintora Maria Fabre, on desenvolupa la seva tasca creativa.