Ángel Corella assaja el seu últim treball al Teatre-Auditori

Ángel Corella assaja a l'equipament municipal

Cultura

Publicat el 12/abr/12 per Sílvia González

La companyia de dansa Ángel Corella ha assajat tres dies al Teatre-Auditori el seu últim espectacle abans d'estrenar-lo dimarts vinent al New York City Center. El muntatge s'anomena 'Pálpito' i s'endinsa en el món del flamenc de la mà de la coreografia creada per Ángel Rojas i Carlos Rodríguez, responsables del Nuevo Ballet Español.

L'equipament municipal torna a fer de laboratori per als artistes que volen un espai per assajar els seus propers espectacles. És el cas de la companyia de dansa Ángel Corella que, entre dilluns i dimecres, ha donat forma al seu últim treball, 'Pálpito'.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, confia que el recent pas de Corella pel teatre pugui traduir-se en una futura actuació de la companyia a Sant Cugat.

Pep Tugues

Aquest és un gran espectacle i com tot el que és gran s'ha de parlar amb tranquil·litat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els assajos han permès Ángel Corella posar a punt un espectacle de cara a la seva estrena, dimarts vinent, al New York City Center. 'Pálpito' esdevé un repte per a la companyia que s'introdueix de nou en el món del flamenc, després de la seva col·laboració amb la bailaora María Pagés.

En aquesta ocasió, els ballarins responsables del Nuevo Ballet Español, Ángel Rojas i Carlos Rodríguez, són els encarregats de dissenyar la coreografia de 'Pálpito'. L'estada de la companyia Ángel Corella a Sant Cugat és un retrobament amb el Teatre-Auditori després de representar-hi 'El lago de los cisnes', amb escenografia de l'equipament municipal.