La mostra Grau-Garriga romandrà oberta fins el Nadal

Una de les obres de l'exposició

Cultura

Publicat el 22/set/11 per Marc Sala

L'exposició 'Grau-Garriga: Tèxtil' continuarà oberta al públic fins a finals d'any, segons ha avançat el regidor de Cultura, Xavier Escura, durant una entrevista a Cugat.cat. Escura també ha explicat que el consistori està estudiant accions per allargar el reconeixement de la ciutat a l'artista santcugatenc desaparegut fa unes setmanes. La mostra es reparteix entre la Sala Capitular del Monestir i la Casa Aymat.

El responsable de Cultura ha lloat la figura de Grau-Garriga i ha anunciat que la mostra que estava prevista que finalitzés a mitjans d'octubre s'allargarà fins a finals d'any. Segons Escura, aquesta decisió respon a l'èxit de visitants i a la necessitat de reconèixer la figura de l'artista. Són declaracions al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat.

Xavier Escura

Aquesta mostra l'allargarem fins a finals d'any. Està tenint força èxit. Estem estudiant altres accions de reconeixement.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana passada la ciutat va retre un homenatge a Josep Grau-Garriga que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller de Cultua Ferran Mascarell.

La mostra consta de 20 obres seleccionades pel galerista Josep Canals i està patrocinada per l'Obra Social de Caixa Penedès.