Els llibreters de la ciutat mantenen viva la Setmana del Llibre en Catalą a Sant Cugat

Acte de presentació de la 28a setmana del llibre en catalą

Cultura

Publicat el 8/set/10 per Miriam Pińol / Marc Sala

La Setmana del Llibre en Catalą manté la seva presčncia a Sant Cugat grącies a la col·laboració entre els llibreters de la ciutat i el suport de l'Ajuntament. La iniciativa arrencarą dimecres de la setmana vinent amb la instal·lació a la plaēa d'Octavią de les carpes de la 28a edició. L'edició d'enguany tindrą una especial incidčncia en el llibre infantil i juvenil, ja que aquest any la majoria d'oferta per adults se centralitzarą a Barcelona.

La plaēa d'Octavią serą novament el centre neurąlgic del llibre en catalą, per on passaran autors com Joaquim Carbó, Andreu Subirats, Jordi Robirosa o Nśria Albertķ, entre d'altres, per parlar sobre els seus textos i intercanviar idees amb altres creadors. El periodista i escriptor santcugatenc Xavier Bosch serą el protagonista de l'acte inaugural, dimecres vinent a les cinc de la tarda.

En aquesta edició, l'organització ha volgut destacar el llibre infantil i juvenil, amb una presčncia del 70%, perņ mantenint un 30% de l'oferta per adults. El responsable del Celler de Llibres, Ferran Ponton, ha explicat, en l'acte de presentació de l'esdeveniment, les principals novetats d'enguany.

Ferran Ponton

A diferčncia d'altres anys, la venda de llibres d'aquest any inclourą novetats.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat que l'edició passada de la Setmana del Llibre en Catalą, celebrada ķntegrament a Sant Cugat, s'ha convertit en un exemple a seguir.

Xavier Escura

Els propis organitzadors de la Setmana han destacat que el format que ha quallat ha estat el de Sant Cugat.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



La Setmana del Llibre en Catalą se celebra enguany de manera simultąnia a Barcelona, Sant Cugat, Lleida i Girona. Cugat.cat, patrocinador de la iniciativa, oferirą un programa especial de Cugat rądio (91.5 FM) divendres 10 de setembre a partir de les deu del matķ des de la mateixa plaēa, amb entrevistes a diversos autors. A més, el grup multimčdia promocionarą el programa 'Llegim!' del canal Escoles de Cugat tv i col·laborarą amb les lectures pśbliques del conte 'Els petits balladors, el ball del vano i el ram' de Rogeli Pedró i Marta Balaguer, a cąrrec de Sara Laguna.