El record a la figura del coreōgraf Salvador Melˇlo, nova proposta per celebrar els 15 anys del Grup Mediterrānia

Imatge d'arxiu d'una actuaciķ del Grup Mediterrānia a la ciutat

Cultura

Publicat el 2/mar/10 per Nuria Alcala

El Grup Mediterrānia continua commemorant els seus 15 anys d'histōria amb la projecciķ d'un documental i una xerrada sobre el coreōgraf de l'entitat Salvador Melˇlo. La historiadora, Mercč Colomer, l'exdansaire de l'Esbart Verdaguer, Albert Schiaffino, l'escriptor Jordi Lara i la presentadora de TV3 i exdansaire del grup Mediterrānia, Montse Soto, repassaran amb una taula rodona al restaurant Terra Dolįa aquest dissabte el treball d'un dels primers coreōgrafs de l'agrupaciķ.

Una ballada de gitanes va encetar el novembre passat els actes de commemoraciķ del 15č aniversari del Grup Mediterrānia. La xerrada 'Salvador Melˇlo: la tradiciķ feta espectacle' pretén retorcedir als primers anys de l'entitat.

Un dels coreōgrafs actuals del Grup Mediterrānia, David Gil, explica quč va suposar la figura de Salvador Melˇlo per l'agrupaciķ.

David Gil

La línia que havia creat Salvador Melˇlo en les coreografies va marcar els nostres inicis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les activitats continuen el mes d'abril amb una exposiciķ a la Casa de Cultura i una roda d'esbarts a la nostra ciutat. Fins a la cloenda de la commemoraciķ del 15č aniversari del Grup Mediterrānia, que tindrā lloc a l'octubre, l'entitat potenciarā les actuacions als districtes amb l'objectiu de donar-se a cončixer.