Ho explica la membre del grup d'argentins del barri del Monestir, Amelia Medina.
Amelia Medina
L'objectiu és donar a conèixer la gastronomia argentina i passar una bona estona.
El president de l'associació intercultural Colores, Aaron Egea, ha explicat el procés de creació de la iniciativa.
Aaron Egea
Nosaltres ens encarreguem d'organitzar les reunions d'associacions i contactem amb els músics i fem les instàncies que calguin.
Part de les peces de carn ha estat cedida per les carnisseries Tubau. Les bodegues Cal Caballu també han cedit el vi.
COMENTARIS
Bueno, segun la Organitzación 350 personas, según la policia 250 personas, tu que dices???
Yo que te dije?. Enviat el 18/abr/09
deu n'hi do el que fan els sociates per aconseguir vots. Clar que si home, polítics professionals! molt bé senyor Egea!
Genís. Enviat el 18/abr/09
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.