El Teatre-Auditori i La Xarxa acosten l'òpera de Mozart als més petits de la ciutat

L'espectacle ha estat molt ben rebut per les nombroses famílies que una vegada més han omplert el Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 8/oct/06 per Redacció

L'òpera de Mozart 'Bastià i Bastiana' ha estat la protagonista, aquest diumenge, de la programació familiar del Teatre-Auditori. Petits i grans han gaudit d'una obra adaptada al públic infantil i interpretada pel tenor Sergi Bellver i la soprano Júlia Farrés-Llongueras.

L'òpera narra les aventures d'amor i desamor de Bastià i Bastiana i els intents de solucionar-ho del mag Colàs.

L'obra, a més, es caracteritza per ser la primera que va composar Mozart quan només tenia 12 anys. Aquest fet afavoreix la comprensió de l'obra per part dels més petits. Segons la soprano Júlia Farrés-Llongueras, es tracta d'una obra ideal per nens ja que realment va ser escrita per un nen.

Espectadors

Ha estat molt bé. És una iniciativa a promocionar / m'ha semblat bé perquè és una cosa que tu no veus al carrer / ho he trobat molt bé perquè és idònia per iniciar els nens en l'òpera

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una vegada més, la proposta del Teatre-Auditori i La Xarxa ha estat molt ben rebuda pels espectadors de totes les edats. Els més petits han assegurat haver passat una bona estona i els seus pares s'han felicitat d'aquesta voluntat d'acostar l'òpera al públic més jove.

Júlia Farrés-Llongueras

Penso que ha anat molt bé. És una primera aproximació. Hi havia nens molt petits però és una primera pinzellada que els hi dones d'una òpera

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sota la direcció escènica de Carles Ortiz, l'òpera 'Bastià i Bastiana' ha estat interpretada pel tenor Sergi Bellver, la soprano Júlia Farrés-Llongueras i el baríton Marc Pujol.