El Mercantic, temple dels malalts de la música en format físic i els vinils

L'espai ha acollit aquest cap de setmana la 2a edició del Mercandisc


  • Comparteix:

Escoltar música és més fàcil que mai: només cal obrir alguna aplicació d'streaming i fer click al play per escoltar qualsevol cançó. Ara bé, existeix una altra manera: prendre-s'ho amb calma i fer girar un vinil. 'Té una part emotiva molt gran, un ritualisme', ha explicat Kike Matallín, responsable del Mercandisc, un mercat de música en format físic que aquest cap de setmana ha fet les delícies dels melòmans al Mercantic.

Ha estat una trobada que no només crida l'atenció d'aquells que es van criar entre cintes de casset i vinils. "La gent jove, els que han nascut en l'streaminc, comença a mostrar interès pel format físic", ha celebrat Matallín. Tot plegat aprofita una onada que situa el 'remember' pels vinils com una tendència.

David Bowie, The Rolling Stones, The Beatles, James Brown. Són només alguns dels centenars d'artistes que, en forma de vinil, han tingut l'oportunitat de seduir els visitants d'aquesta fira.


Kike Matallín

El vinil té una part emotiva molt gran, un ritualisme. Ara sembla els joves estan començant a tenir interès pel físic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.