L'humor més solidari arriba al Teatre-Auditori Sant Cugat amb 'Hotel Ideal'

L'espectacle de la Fundació Salut Plus tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre

Presentació de l'espectacle solidari 'Hotel Ideal' de la Fundació Salut Plus / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat ahir per Aina Ruiz

L'humor i la quotidianitat fan parada al Teatre-Auditori Sant Cugat de la mà d''Hotel Ideal', l'espectacle solidari de la Fundació Salut Plus. Escrita, dirigida i representada per usuaris de l'entitat, explica la realitat del seu dia a dia amb un toc de comèdia. Amb els hostes de l'agència de viatges Malalties Sense Fronteres com a protagonistes, l'obra relata un viatge accidentat que tot just comença amb l'arribada a l'hotel dels protagonistes, que hauran de fer front a un seguit de peripècies. Amb un cost de 15 euros l'entrada general, la representació tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre a les 18 h. Els beneficis obtinguts es destinaran a la Fundació Salut Plus.

La presentació de l'obra s'ha fet aquest divendres al Cafè Auditori Sant Cugat i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès; la regidora de Salut, Núria Fernàndez, així com els membres de l'elenc i la directora de la Fundació Salut Plus, Clàudia Massé. Els usuaris han destacat la importància d'iniciatives com aquesta, que ha permès "créixer". I conviden tothom a veure la representació, amb la voluntat que "riguin, gaudeixin i coneguin una altra realitat".

Es tracta de la segona edició del taller de teatre, després que l'any passat actuessin al Teatre-Auditori amb l'obra 'Per què a mi?'. "Realment ens va arribar moltíssim", ha celebrat l'alcalde, Jose Maria Vallès, que ho ha dit com a "amant de les arts escèniques".

Ubicada a Sant Cugat, la Fundació Salut Plus té per objectiu millorar la qualitat de vida i salut mental en pacients amb malalties cròniques.


DECLARACIONS

Josep Maria Vallès

Vist l'èxit de l'any passat, l'experiència com a espectadors, vosaltres la vau viure com a actors i actrius, però nosaltres com a espectadors i realment ens va arribar moltíssim. Penseu que soc una persona, i ho dic de veritat, soc un malalt, un amant de les arts escèniques, aquesta nit vaig al teatre també, però el que vaig viure en aquest escenari, és irrepetible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio