Arrenquen les jornades Patrimoni Viu amb les cures al centre

Les activitats s'allarguen durant tot el cap de setmana i s'emmarquen en el Manifesta 15

Cultura

Publicat divendres per Guillem Andrés

Les cures protagonitzen aquest cap de setmana els actes de les jornades d'enguany de Patrimoni Viu. L'inici s'ha viscut aquest divendres al Celler Modernista amb la taula rodona 'Com ens hem curat al llarg del temps' i la representació teatral de la companyia Els diferents. En aquesta, persones amb diversitat funcional han abordat el que uneix les persones de condicions diverses.

En aquesta edició, Patrimoni Viu es combina amb els actes de la biennal Manifesta 15, que té Sant Cugat com un dels pols d'atracció. La directora del Museu del Monestir, Alba Rodríguez, ha exposat com aprofiten les instal·lacions que hi ha al Claustre del Manifesta i com s'han endinsat en la temàtica. "Anem a rascar la història de les cures a la ciutat, posar-ho en valor i relacionar-ho amb la visió actual de les cures", ha detallat.

Al llarg del cap de setmana se celebren diversos actes, principalment al Museu del Monestir i al Celler Modernista, per seguir abordant les cures a través d'activitats familiars, de l'art o del joc. Les jornades del Patrimoni Viu també han inclòs les visites al Monestir en la programació, les quals son obertes i gratuïtes.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE PATRIMONI VIU 2024