Torna el Festival AprÒpera, un espai de trobada per a melòmans, novinguts i artistes

La programació comença aquest dissabte amb una gala benèfica a la Sala Clavé de La Unió

Una actuació organitzada per AprÒpera / Foto: AprÒpera

Cultura

Publicat avui, a les 06:00 per Redacció

El Festival AprÒpera engega aquest dissabte una nova edició, que inclourà quatre concerts, una masterclass i un espectacle familiar. El tret de sortida és aquest dissabte a les 19 h, amb una gala benèfica a la Sala Clavé de La Unió que servirà per recaptar fons per al fons de beques de l'entitat. La trobada també és una festa de celebració del 5è aniversari d'AprÒpera, i comptarà amb les actuacions de la soprano Núria Vilà, el baríton Carles Daza i el tenor Moisés Marín, entre d'altres.

El director artístic d'AprÒpera, Marc Sala, creu que la programació té "la virtut en crear formats amb un repertori que agradarà a tothom tant si el coneixen com no". En aquest sentit, veu el festival com "un espai de creixement tan interessant per al melòman, com per al nouvingut, com per al mateix artista".

L'alumnat del curs de cant actuarà el 18 d'octubre a les 19 h a l'Aula Magna del Conservatori. Interpretaran 'Elisir d'amore', de Donizetti, i també faran una versió familiar l'endemà.

El 19 d'octubre, també a les 19 h i també a l'Aula Magna del Conservatori, tindrà lloc el concert de la soprano Carmen Larios, alumna l'any passat del curs de cant i que va endur-se el premi del públic al concert final.

L'última proposta del festival serà el 24 d'octubre a les 19 h a l'Aula Magna del Conservatori, amb un concert per commemorar el centenari de la mort del compositor Giacomo Pugccini. Posaran la veu la soprano Tina Gorina i el tenor Antoni Lliteres, acompanyats pel pianista Stanislav Angelov.