Tomatito i Michel Camilo fan vibrar el Teatre-Auditori en l'inici de la gira mundial

Els artistes han iniciat a Sant Cugat la seva gira mundial del seu quart disc 'Spain Forever Again'


Temes relacionats

Tomatito: 'Mai és el mateix concert, hi ha improvisació segons l'estat anímic del dia' (23/mai/24)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha acollit l'inici de la gira mundial de Michel Camilo i 'Tomatito' / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha acollit l'inici de la gira mundial de Michel Camilo i 'Tomatito' / Foto: Cugat Mèdia

Amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat ple de gom a gom Tomatito i Michel Camilo han arrencat aquest dijous la gira mundial del seu quart disc 'Spain Forever Again'. Ocasió que han aprofitat per presentar en exclusiva el tema 'Alfonsina y el mar'. L'actuació ha començat amb les entrades exhaurides i un públic eufòric que des de les primeres notes ha aclamat el duet. Una fusió del jazz i el flamenc al ritme del piano i la guitarra. Així, a l'escenari santcugatenc han ressonat les notes de reconeguts artistes com Chucho Valdés, Camarón de la Isla o Miles Davies. El duet ha retornat d'aquesta manera a un espai que ja els va acollir als seus inicis, el 2007. Amb les dates definitives de la gira mundial encara pendents de tancar, ja se sap, però que tornaran a fer parada al novembre al Palau de la Música de Barcelona.




En el marc del Festival de Jazz de Barcelona, el concert ha marcat l'inici del festival que tornarà a fer parada a Sant Cugat en dues ocasions més: el 23 de novembre amb Tony Ann i el 24 de gener amb Rita Payés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.