Stay Homas publica 'to lo ke', un single que reflexiona al voltant del que són i el que han viscut

El grup anuncia una gira internacional que passarà aquesta tardor per diferents punts d'Europa i Llatinoamèrica


  • Comparteix:

Actuació d'Stay Homas al Canet Rock / Foto: ACN (Carola López)

Actuació d'Stay Homas al Canet Rock / Foto: ACN (Carola López)

Stay Homas, amb el santcugatenc Rai Benet, ha publicat aquest divendres 'to lo ke', un single estiuenc que reflexiona al voltant del que són i el que han viscut els darrers anys. Carregada de pop, melodies i veus harmonitzades, la cançó convida a mirar endavant i a viure intensament. Una reflexió que el grup vol transmetre al públic abans de la seva aturada temporal aquest 2025, anunciada fa uns mesos. El videoclip de la cançó està format per fragments de 'La banda que no hauria d'existir', el documental que repassa la seva carrera i que es va estrenar al Festival de Màlaga. Així, el grup ha anunciat que aquesta tardor farà una gira internacional que passarà per Llatinoamèrica, fent parada a Ciutat de Mèxic, i per diferents ciutats europees, com París, Milà i Londres.

'To lo ke' sonarà als concerts de la llarga gira que Stay Homas està fent aquest 2024, que va començar el 9 de març al Cruïlla Baix Segre i que acabarà el gener de 2024 amb tres concerts al Poble Espanyol de Barcelona, els dies 24 i 25 de gener. Aquest divendres el grup passarà pel festival Mad Cool de Madrid i les pròximes setmanes trepitjarà altres festivals estatals, com Nits de Vivers de València el 27 de juliol o el Menorca Music Festival d'Es Mercadal, el 5 d'agost.

Abans d'una pausa temporal l'any vinent, la banda farà una gira internacional que passarà per Llatinoamèrica, i actuarà a Ciutat de Mèxic, Puebla i d'altres punts per confirmar. També pujaran als escenaris de diferents ciutats europees com París, Brussel·les, Londres, Amsterdam, Berlín, Milà o Lisboa.

La producció de 'to lo ke' ha estat a càrrec dels barcelonins Kickbombo i la gravació ha tingut lloc entre els estudis d'aquests productors a Caldes de Montbui i l'estudi d'Arnau Figueres a Vilassar de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.