Les Lectures a la fresca celebren 20 edicions amb tres propostes

La dignitat humana és l'eix vertebrador d'enguany, que té lloc entre el 4 i el 18 de juliol

Imatge d'arxiu de l'edició anterior / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat avui, a les 06:00 per Redacció

Les Lectures a la fresca arrenquen aquest dijous la seva 20a edició. La iniciativa d'Amics de Pedra i Sang està de celebració i per a l'ocasió ha seleccionat les obres 'La filla del mar', 'Estat d'alerta' i el musical 'Nevares', totes tres amb la dignitat humana com a fil vertebrador. Les sessions, que compten amb la col·laboració de Cugat Mèdia i tenen entrada gratuïta, tenen lloc els tres pròxims dijous de juliol a les 22 h a diferents espais de la ciutat.


CONSULTA AQUÍ TOT EL PROGRAMA

La proposta ha arribat al 20è aniversari com una mostra cultural consolidada de la ciutat que ha apostat per apropar el teatre a la població.

Amb aquest objectiu, enguany, les propostes són:

  • 'La filla del mar' d'Àngel Guimerà. Dijous 4 de juliol a les 22 h als Jardins del Monestir.
  • 'Estat d'alerta' d'Ignasi Roda. Dijous 11 de juliol a les 22 h a la plaça de l'Om.
  • 'Nevares', un musical inspirat en un conte de Pere Calders. Dijous 18 de juliol als Jardins del Vallès.


  • El vano

    Com és tradicional, la 20a edició també s'acompanya d'un vano, enguany, obra d'Ambar Caspari de l'Escola d'Art i Disseny. L'autora ha explicat que ha representat els 20 anys de les Lectures a la fresca amb les fases de la lluna, a través d'un collage amb pàgines d'un llibre.

    Fins al 10 de setembre, es pot visitar a l'Ateneu Santcugatenc una mostra de tots els vanos d'aquestes 20 edicions. Per altra banda, fins al 31 de juliol es penjaran fotografies de gran format de representacions d'altres anys en els escenaris on s'han dut a terme representacions.


    DECLARACIONS

    Dolors Vilarasau

    La temàtica és la pròpia celebració dels 20 anys de Lectures a la fresca. Hi ha un tema que les recorre totes elles, que és la dignitat humana

    Your browser doesn’t support HTML5 audio