Els seixanta reviuen amb un concert que recupera les bandes mítiques de Sant Cugat

La plaça de Barcelona ha acollit aquest divendres el concert 'Conjunts de Sant Cugat anys seixanta'


  • Comparteix:

Sant Cugat ha retut un homenatge als músics pioners que van començar a fer sonar el rock a la ciutat fa més de 50 anys. La plaça de Barcelona ha acollit aquest divendres al vespre el concert 'Conjunts de Sant Cugat anys seixanta', una iniciativa organitzada per Cal Gerrer amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. Amb l'actuació, han pujat sobre l'escenari Pere Codó, The Clipper's, Cugat Grup, Masa 2024 i Els Incombustibles. També ha pujat els decibels l'homenatge a Rafel Grau 'Xinot', amb un concert a càrrec Vicens Ribera, Tomàs Torres, Rafel Grau Jr. i Manel Grau. Unes 300 persones han gaudit d'aquesta iniciativa, que ha fet rememorar el panorama musical dels seixanta.

Tot plegat és una iniciativa que ha capitanejat Frederic Cabanas, de Cal Gerrer. De fet, aquest espai acull una exposició que recorda les bandes locals mítiques de la dècada dels seixanta. Cabanas ha reconegut que aquests músics "van encomanar les ganes de fer música" a tota una generació.

La mostra es pot veure fins al 20 de juliol, amb una selecció fotogràfica i materials inèdits.


Frederic Cabanas

És un tribut als músics pioners, que ens van encomanar les ganes de fer música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.