Tornen les nits musicals d'estiu al Claustre del Monestir

El cicle Nits de Música al Claustre arriba a la 13a edició amb tres concerts


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del cicle aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la presentació del cicle aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

El cicle Nits de Música al Claustre arriba a la seva 13a edició amb tres concerts. El tret de sortida serà el 5 de juliol amb la soprano santcugatenca Júlia Farrès-Llongueras. Agafaran el relleu el 13 de juliol el cantautor valencià Joan Amèric i el 19 de juliol la Cobla Jovenívola de Sabadell. La proposta musical torna, així, amb els seus dos grans al·licients: el marc incomparable del Claustre del Monestir i les nits d'estiu de juliol. Les entrades, que tenen un preu de 10 euros, ja estan a la venda.


Programa de concerts


  • Júlia Farrès-Llongueras. La soprano santcugatenca repassa la seva trajectòria amb un recital líric que homenatja el seu primer concert, que va ser precisament al Claustre del Monestir. Farrès-Llongueras estarà acompanyada pel pianista Stanislav Angelov i comptarà amb algunes interpretacions del baríton Sergi Bellver. Sota el títol de "El meu viatge musical. De Catalunya a Europa", la soprano ha explicat que oferirà un repertori de peces catalanes i franceses; així com una part dedicada a l'òpera.


  • Joan Amèric. El cantautor valencià torna a Sant Cugat amb "Perquè soc poble... País enamorat". Es tracta d'un espectacle íntim i proper que comptarà amb peces noves, així com altres del seu repertori i versions. Un cant a "l'alegria d'existir", com ha destacat el mateix Amèric.


  • Cobla Jovenívola de Sabadell.Sota la direcció de Jordi Figaró, l'espectacle ret homenatge a la cobla a través d'un recorregut per la seva història. La proposta busca reivindicar aquesta composició musical "única al món", com ha posat de manifest la presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès. No hi faltaran èxits com el 'Coti x coti'.


  • Els tres concerts tenen lloc al Claustre del Monestir a les 21.30 h.

    El 12 de juliol havia de tenir lloc el concert del Premi de Cant Camerata Sant Cugat, però finalment s'ha cancel·lat per causes alienes a l'organització.

    Les entrades es poden comprar a l'Oficina de Turisme i al web www.santcugat.cat/nitsclaustre.

    Patrocini


    Enguany, la cita compta amb el patrocini de Sorea, una aportació que la regidora de Cultura, Núria Escamilla, ha explicat que ha servit per poder donar continuïtat a aquesta proposta que fa 13 anys que omple l'estiu santcugatenc.

    A més, ha avançat Escamilla, la ciutat recupera enguany una de les altres propostes de l'estiu que fa dos anys que no es representa. Es tracta de la funció al Claustre d''El màrtir Cugat'.




    Núria Escamilla

    Tenim un patrocini que ens fa il·lusió, que és el de Sorea. Ens facilita amb la situació econòmica de l'Ajuntament que aquests actes puguin tenir continuïtat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.