L'escola de dansa del Grup Mediterrània tanca temporada amb un festival ple de talent

Una quarantena de balladores ha omplert la plaça de l'Om de gom a gom


  • Comparteix:

L'escola de dansa del Grup Mediterrània, integrada per una quarantena de balladores, ha exhibit talent amb la mostra protagonitzada aquest dissabte al matí a la plaça de l'Om. Totes les integrants d'aquesta escola de dansa han ofert diferents actuacions davant la mirada atenta de familiars, amics i la ciutadania que han omplert de gom a gom aquest espai. Amb aquesta actuació, les balladores posen punt final a un curs ple d'aprenentatge i experiències musicals i artístiques.

Una plaça de l'Om plena de gom a gom ha estat testimoni de la progressió i evolució d'aquestes balladores que han exhibit al públic assistent les diferents coreografies que han après durant el curs. Des de les més petites fins a les més grans han demostrat que les coreografies treballades han tingut una gran acceptació per les balladores.

Aquest és el moment més esperat del curs per a l'escola de dansa. Esperar per pujar a l'escenari i després demostrar sobre l'escenari de les diferents peces. Un treball de molts mesos que dona els fruits esperats per seguir evolucionant en el món de la dansa i la música. Una de les coordinadores de l'escola de dansa, Irene Colomina, ressalta la bona feina feta per les balladores.


Irene Colomina

S'ha vist la feina feta durant tot el curs en aquesta mostra. Molt important per a les nostres balladores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.