'Tens molt a moure': dansa i moviment a partir dels 65 anys

La Unió ha acollit la posada en escena d'aquest taller que combina arts escèniques i ball

Moment de l'actuació a la Unió

Cultura

Publicat el 1/juny per Joan Garcia

'Tens molt a moure', de l'associació Desvío Cultural, és un projecte que viu a cavall entre Barcelona i Viena destinat a persones majors de 65 anys que vulguin estimular el potencial creatiu individual i social a través de la dansa i el moviment com a eina d'expressió. Sant Cugat, i més concretament la Unió, ha acollit durant dos mesos els diferents assajos amb una desena persones. Aquest dissabte l'equipament ha acollit una pràctica d'aquest taller per visibilitzar la feina feta a Sant Cugat. L'activitat dona el tret de sortida a la setmana de la cultura comunitària, un conjunt d'actes que s'han preparat de l'1 al 9 de juny per visibilitzar la tasca comunitària dels ateneus i que s'emmarca en les jornades del Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC).

Una desena de participants han exhibit talent a la Unió en una mostra resum de dos mesos intensos de pràctiques en un laboratori per aprendre la creativitat i mostrar el moviment. Silvia Cepero és una de les responsables del projecte i ha destacat la bona acollida d'aquesta iniciativa que és la primera vegada que surt de Barcelona.

Posteriorment al ball s'ha projectat el documental 'Tens molt a moure' i s'ha acabat l'acte amb un col·loqui amb les participants i les responsables del projecte.

Mira AQUÍ el documental.


DECLARACIONS

Silvia Cepero

Estem molt sorpreses de la bona acollida de les participants del projecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio