El Punkugat omple de música i rebel·lia Sant Cugat

El festival ha reunit apassionats del punk aquest dissabte al Parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Guitarres elèctriques, goles a punt d'esclatar i molta festa han omplert aquest dissabte el parc de Can Vernet de Sant Cugat amb una nova edició del Punkugat. El festival de punk ha reunit apassionats d'aquest estil de vida i curiosos durant la tarda i nit amb grups de tota Catalunya.

Els santcugatencs Obaga han estat aclamats quan han pujat a l'escenari al costat d'altres grups germans com Enemic Interior, Kancer de Sida o Família Fracàs. El públic s'ha entregat amb tota l'energia i han contagiat aquesta electricitat a guitarristes, bateries i cantants que des de l'escenari han fet embogir a tothom.

Des de l'organització han posat en valor l'assistència i que el Punkugat sigui una aposta ferma a la ciutat. El festival s'està convertint en un referent del punk al Vallès, amb un format a l'aire lliure i amb entrada lliure que agrada molt als assistents.




Clàudia Bell

Acostar una mica la música punk aquí al Vallès, perquè normalment es fa a sales i s'ha de pagar. Fer que sigui més per tothom, de forma gratuïta i que tothom qui vulgui pugui gaudir d'aquest tipus de música.

Clàudia Bell

La intenció del Punkugat és quedar-se. Som poques mans, però en moments de feina ens ajudem molt tots els uns als altres perquè creiem que hi ha de ser, perquè falten espais perquè la música arribi a tothom i de forma gratuïta i sobretot aquest tipus de música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.