Els Gausacs s'obren a Sant Cugat amb el nou local

La inauguració d'aquest nou espai i les Vigílies de Sant Ponç, protagonistes aquest dissabte


  • Comparteix:

Inauguració del local dels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia

Inauguració del local dels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia

El nou local dels Gausacs serà un espai 'totalment obert als veïns de Sant Cugat per primer cop' i on es recordarà la història de la colla gràcies a una col·lecció de fotografies. Així ho ha explicat el president de l'entitat, Víctor Biete, en la inauguració oficial del local, situat al número 17 del carrer de Sant Bonaventura. La primera planta és una porta d'entrada perquè 'el poble torni a veure que hi ha una colla potent i que ha fet castells importants'. La festa inaugural s'ha traslladat a la plaça de l'U d'Octubre, on els Gausacs han actuat amb motiu de les Vigílies de Sant Ponç, una de les jornades més importants de l'any per a la colla santcugatenca.

Una cinquantena de membres de la colla ha donat escalf a la seva "nova llar" des del gener, segons ha explicat Biete. La zona dels socis és a la segona planta i els permetrà "tornar a tenir un espai en condicions per fer la seva feina", ha apuntat el president dels camises verdes.

A l'esdeveniment també hi han assistit la regidora de Cultura, Núria Escamilla, amb els també membres del govern Esther Madrona i Albert Salarich. Tot i la bona rebuda de la nova seu, Biete ha reconegut que és "un espai relativament petit" i "sense capacitat d'emmagatzematge suficient". També ha assenyalat que esperen "tenir notícies aviat" sobre l'antic local social ocupat per La Causa: "S'han mostrat col·laboradors i no han tingut inconvenient en deixar-nos agafar el material que necessitàvem", ha remarcat.

Els Gausacs han començat l'actuació de les Vigílies de Sant Ponç amb dos pilars de 4, un 4 de 8, seguint amb un 7 de 7. A continuació han fet un 2 de 7, un pilar de 5 i el 4 de 6 de germanor amb les colles convidades: els Castellers of London, els Castellers de Cerdanyola i els Sagals d'Osona.



Imatge de les Vigílies de Sant Ponç

Imatge de les Vigílies de Sant Ponç / Foto: Lali Puig


victor biete

Després de molts locals per on hem passat, que sempre hem exposat que eren oberts al públic, aquest realment ho és perquè hi ha la part del restaurant en el que la gent pot entrar i endinsar-se en el món dels castells de la mà dels Castellers de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.