85 anys de Batman concentrats en una exposició al Museu del Còmic

L'exposició mostra tires còmiques antigues i tot l'univers que envolta el superheroi fins al 30 de juny


  • Comparteix:

Imatge d'una figura de Batman a l'exposició / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una figura de Batman a l'exposició / Foto: Cugat Mèdia

El Museu del Còmic i la Il·lustració de Catalunya, ubicat a Sant Cugat, celebra el 85è aniversari de Batman amb una exposició dedicada íntegrament a la història del superheroi en còmics i cinema. Fins al 30 de juny es pot visitar l'exposició cada tarda de dimarts a dissabte, i els matins del cap de setmana. L'exposició fa un repàs de les publicacions de les tires còmiques de l'home-ratpenat des de 1939, a més de les seves aparicions en pel·lícules i a la premsa nord-americana.



Qui no coneix Batman?

El mític superheroi de Gotham City s'ha convertit al llarg dels seus 85 anys de vida en una icona del món del cinema i del còmic, i que ha traspassat diferents generacions.

En aquesta exposició temporal que el Museu del Còmic dedica a Batman, els visitants podran descobrir fins a nou seccions diferents que repassen la vida, tant en paper com en moviment, del superheroi. La mostra s'inicia amb un recull de les primeres edicions on apareix Batman, concretament la primera va ser en el número 27 de 'Detective Comics', les tires que explicaven històries breus sobre diferents superherois. Seguidament, es presenten altres membres de la 'família' Batman, els principals antagonistes de les seves aventures, com el Joker, l'Emigma o el Pingüí, i els elements icònics que utilitzava el personatge, com el Batmòbil o la llum amb el símbol del ratpenat que es projectava al cel de Gotham.

En un segon bloc de l'exposició, s'hi poden trobar extractes de les aparicions de Batman a la premsa nord-americana, també cartells de les desenes de pel·lícules que li han dedicat, i un apartat especial de les tirades del superheroi amb referències a Espanya i Barcelona.

L'exposició es podrà visitar fins al 30 de juny. L'horari és les tardes de dimarts a dissabte de 16 h a 20 h, i els matins de dissabte i diumenge de 10 h a 14 h. El preu d'entrada és de 8 euros, amb els quals també es té accés a la resta d'exposicions del Museu del Còmic.

MÉS INFORMACIÓ A LA WEB DEL MUSEU DEL CÒMIC I LA IL·LUSTRACIÓ DE SANT CUGAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.