Partiperes vol portar la festa i l'electrònica sobre l'escenari

El grup, amb dos santcugatencs, ja ha publicat els senzills 'Parmigiano Obligatori' i 'Avui kebab'


  • Comparteix:

El grup 'Partiperes' en el videoclip d'

El grup 'Partiperes' en el videoclip d'"Avui Kebab" / Foto: cedida

El grup de música Partiperes arriba amb ganes de gresca i d'explicar el dia a dia d'una banda formada per quatre amics, dos d'ells de Sant Cugat: l'Adrià i la Martina. Amb un estil pop-electrònic, tot i que no es volen definir 'en cap concret', Partiperes ja ha publicat dues cançons: 'Parmigiano Obligatori' i 'Avui kebab', senzills en català on parlen de situacions quotidianes dels integrants del grup sota un esperit festiu i d'alegria. La banda vallesana té la intenció de publicar més temes abans de l'estiu, moment en què tenen previst fer els primers concerts com a grup.

Martina Solivelles, integrant de Partiperes, ha explicat que el grup neix amb la voluntat i les ganes de tornar a fer música. Tres dels integrants del grup havien estat membres de Cronopios, una banda també de música catalana que va baixar dels escenaris ara fa dos anys. En aquest nou projecte, Solivelles reafirma l'aposta d'experimentar amb nous sons a través d'una base electrònica. Per ara, l'Eloi, un dels membres de Partiperes, ha escrit les dues cançons, però Martina Solivelles no tanca la porta a què qualsevol membre escrigui futures cançons.




Martina Solivelles

No ens tanquem en cap estil, però l'estil en el qual ens assemblem més és el pop-electrònic



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.