19 premis per a l'Escola Fusió al concurs de dansa Vaslav Nijinsky

Les santcugatenques han tornat a casa amb set medalles d'or


  • Comparteix:

Imatge de les concursants premiades / Foto: Cecida d'Escola Fusió

Imatge de les concursants premiades / Foto: Cecida d'Escola Fusió

L'escola Fusió de Sant Cugat s'endú 19 premis al concurs de dansa Vaslav Nijinsky, celebrat a Osca aquest cap de setmana. En concret, el centre santcugatenc ha aconseguit set medalles d'or, quatre de plata, tres de bronze, un premi especial, tres beques per a estudiants de l'escola i un premi econòmic.

En categoria de danses grupals; Fusió ha obtingut dues medalles d'or, per al grup infantil neoclàssic 'Le Renaissance' i el sènior 'Gipsies', i una medalla de plata per a 'Juegos de Schubert', en la competició infantil neoclàssic.

Pel que fa a la categoria de duos o trios, l'or ha estat per a les formacions 'Indiferance' i 'Découverte'. 'Le Chanteuse' ha aconseguit una medalla de plata, i les dues medalles de bronze les han guanyat els duos 'Mambo' i 'Barroco'.

En solos, Mariona Espuny ha estat guardonada amb dues medalles d'or i amb el premi especial del concurs, mentre que Berta Solanas ha guanyat una medalla d'or. Les medalles de plata han estat per a Sara Kondo i Júlia Baldoví. I finalment, la medalla de bronze se l'ha endut Abril Pulgar.

Les beques que atorga el concurs Vaslav Nijinski per a estades de formació a conservatoris de dansa les han obtingut Mariona Espuny, Berta Solanas i Júlia Baldoví. Per la seva part, Abril Pulgar ha rebut un premi econòmic de Ballet Rosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.