Tres santcugatencs actuen a 'Los Chicos del Coro'

L'obra es representa al Teatre Tívoli de Barcelona fins el 21 d'abril


  • Comparteix:

Imatge dels tres santcugatencs a Los Chicos del Coro / Foto: Cedida

Imatge dels tres santcugatencs a Los Chicos del Coro / Foto: Cedida

El musical 'Los Chicos del Coro' compta amb l'actuació de tres santcugatencs. La Clara Baldi, l'Àlex Rodés i el Cesc Buil formen part de la coral que canta i interpreta aquest clàssic del teatre. L'obra es va estrenar el passat 8 de febrer, i estarà a la cartellera del Teatre Tívoli de Barcelona fins al 21 d'abril. Les representacions són de dimecres a divendres a les 20 h, els dissabtes a les 17 h i a les 21 h, i diumenges a les 12 h i a les 17 h.

Actuar en un clàssic com 'Los Chicos del Coro' és un privilegi, segons els santcugatencs, per a un actor o actriu amateur o professional que es vulgui especialitzar en els musicals. De fet, el procés de selecció dels joves que hi participin és llarg. Segons l'Eli Atar, la mare d'en Cesc, el noi va haver de passar diferents proves de cant coral, d'interpretació i de ball fins a ser finalment els escollits per actuar.

La majoria d'intèrprets d'aquest musical són nois i noies que, paral·lelament, estan estudiant diferents cursos, ja que cada tarda entre dimecres i diumenge l'han de dedicar a desplaçar-se a Barcelona per actuar. És el cas de l'Àlex, que més enllà de l'escola, la seva mare, la Clara Torà, assegura que ho ha de compaginar actuar amb classes de ballet, on està a un mòdul pre-professional.

I fins i tot, la Clara Baldi, que interpreta el personatge de la Francisca, assegura que abans de l'eufòria d'haver rebut la notícia de participar a 'Los Chicos del Coro', s'ho va prendre com un "vale, quins horaris hauré de fer?" pensant en com s'ho compaginaria amb els seus estudis al Conservatori de Sant Cugat.






Clara Torà (mare de l'Àlex Rodés)

Amb l'escola de moment no té problema, perquè l'Àlex als migdies ve cap aqui: dina a casa, dorm a casa, fa els deures a casa. El que està sent dur és mantenir el nivell de ballet, perquè ell està a un programa preprofessional de ballet.

Eli Atar (mare del Cesc Buil)

El van cridar directament la directora de càsting, la Bea Giraldo, i es va presentar al càsting final, i vam anar al Teatre Tívoli. S'havia de preparar la cançó d'"Una carícia en el mar", que és una de les cançons principals del musical, una cançó que ell es preparés, i unes proves de ball.

Clara Baldi

M'ho vaig pendre com molt: "Vale, quins horaris hauré de fer? A veure si podré fer això..." perquè jo estudio per les tardes al Conservatori, i aleshores m'ho vaig pendre molt: "A veure com ho podré fer" i quadrar els horaris. No ho vaig assimilar al moment i estava molt nerviosa. A ver despres quan vaig dir: "Uau, m'han agafat per un musical"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.