Obertes les inscripcions per al 5è Concurs de Videopoesia de l'Ateneu

El guanyador s'endurà un premi de 300 euros


  • Comparteix:

La convocatòria del Concurs de Videopoesia, organitzat per l'Ateneu Santcugatenc, està oberta fins al 8 d'abril. És la cinquena edició d'aquest certamen, que compta amb la col·laboració de l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural, amb un premi que, per primer cop, és en metàl·lic: 300 euros per al guanyador i 150 per a cadascun dels dos finalistes. Els participants han de presentar peces audiovisuals amb què es relatin poemes en català, propis o d'una altra autoria, que combini imatges i vídeos amb els versos dits.

L'edició de l'any passat va aplegar 24 propostes. Els guanyadors es donaran a conèixer el 25 d'abril a les 19 h a l'Ateneu, i el veredicte serà fruit d'un jurat popular, que podrà triar la peça favorita a les xarxes socials. El vencedor definitiu el decidiran el jurat format pel doctor en Història de l'Art i exdirector de l'Escola Massana Jesús Àngel Prieto i per l'escriptora i poeta Maria Antònia Massanet.

Amb motiu del concurs, dissabte vinent, 2 de març, tindrà lloc un taller gratuït sobre vídeopoemes a l'Ateneu, de 10 h a 13 h, a càrrec de l'artista visual i escriptora Bàrbara Cabezas.

CONSULTA AQUÍ LES BASES DE LA CINQUENA EDICIÓ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.