Les festes nadalenques comencen a fer xup-xup amb les 'Nadales al carrer'

La iniciativa de l'escola Fusió i Sant Cugat Comerç escampa l'esperit del Nadal a través de la música


  • Comparteix:

L'esperit nadalenc s'ha escampat pels carrers a través de la música aquest dimarts gràcies a les 'Nadales al carrer', que enguany han arribat a la seva 17a edició. Infants cantaires de diverses escoles de música de Sant Cugat i corals juvenils i adultes han participat en aquesta tradició impulsada per l'escola Fusió i Sant Cugat Comerç. La plaça de Barcelona ha rebut totes les corals, que a través de diversos recorreguts pel centre de la ciutat han fet parada a empreses i comerços per cantar nadales com el 'Fum, fum, fum', 'Les dotze van tocant' i 'Els Tres Pastorets'. Per altra banda, la canalla també ha pogut gaudir d'una xocolatada popular i de la inauguració del pessebre.

La directora de l'escola Fusió i coordinadora de la iniciativa, Gemma Navarra, ha posat en valor la col·laboració amb Sant Cugat Comerç per impulsar les 'Nadales al carrer' des de fa 20 anys. Una activitat que uneix "cultura, tradició i ajuda el comerç de la ciutat", ha destacat Navarra. Enguany, 10 corals han participat en la proposta. Com a novetat, aquesta ha estat la primera edició en què ha participat una coral d'adults, el grup Backline, que ha ofert una cantada a Cugat Mèdia.

Per la seva banda, la gerent de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos, ha animat els santcugatencs a "recordar-se" del comerç local i a fer les compres nadalenques donant suport al teixit comercial dels diversos barris del municipi.

Les 'Nadales al carrer' ha comptat amb la participació dels cors Jove, Infantil de Fusió, la coral de la llar d'infants Magnòlia, l'escola Ricomà, els cors infantils i la coral juvenil de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA), i les corals Nota de Pas i la mencionada Backline.






Josep Maria Vallès

Volia agrair a l'escola Fusió i a Sant Cugat Comerç que mantinguin un any més aquesta iniciativa.

Xavi Cheto

La veritat és que és una oportunitat perquè s'escolti música a tot arreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.