Can Ninot navega entre dues aigües a l'espera d'un tancament definitiu

El director de l'entitat, Cristian Treceño, ha decidit emprendre un nou camí professional, però no tanca la porta que algú agafi el relleu


  • Comparteix:

Treceño durant una funció a Can Ninot / Foto: Cedida

Treceño durant una funció a Can Ninot / Foto: Cedida

Després de 12 anys d'espectacles amb titelles, Can Ninot ha fet una pausa que podria ser definitiva. L'espai no ha tornat a oferir més funcions de titellaires des del final de la temporada passada i, de fet, aquest novembre ja no ha acollit la Mostra de Titelles, que enguany havia d'arribar a la vuitena edició. El motiu és que el director de l'entitat, Tian Cusidó, ha decidit fer un pas al costat i emprendre una nova etapa professional i no hi ha hagut ningú que hagi volgut encarregar-se d'assumir el relleu. Tot i això, no tanca encara la porta que algun interessat pugui fer-se'n càrrec.

Per a l'impulsor de Can Ninot, però, és un procés que ja s'ha tancat. "Jo estic enfilant ja cap a una altra línia. Si no hi ha ningú que vulgui continuar doncs fins aquí hem arribat", ha dit en declaracions a Cugat Mèdia. Per a Cusidó, l'entitat ara mateix es troba en "punts suspensius", tot i que considera que el temps de poder fer un traspàs "ja s'ha meditat" i no han trobat cap voluntari per continuar amb el projecte. Així, també posa en dubte que les activitats de Can Ninot com els casals puguin continuar.

Per altra banda, Cusidó ha assegurat que la situació actual de Can Ninot no es deu a "problemes econòmics". "El teatre funcionava, simplement hi ha hagut un canvi d'etapa de molta gent de l'entitat i no hi ha hagut continuïtat", ha explicat.


Tian Cusidó

El teatre està tancant des de finals de la temporada passada. No farem la Mostra de Titelles. Jo inicio una nova etapa amb altres projectes. Per part meva és una etapa tancada, però la porta està oberta per si algú vol continuar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.