El Petits Camaleons torna a Sant Cugat amb Triquell, Suu i Dausà

El festival familiar dona el tret de sortida aquest divendres amb 73 concerts durant tot el cap de setmana


  • Comparteix:

Imatge d'una de les actuacions de Petits Camaleons / Foto: Ajuntament

Imatge d'una de les actuacions de Petits Camaleons / Foto: Ajuntament

El festival familiar Petits Camaleons aterra aquest cap de setmana a Sant Cugat amb una 12a edició plena de concerts i espectacles. La proposta arrenca aquest divendres amb dues cercaviles que ompliran de gresca i música els carrers de la ciutat. Enguany, al cartell hi apareixen noms com Joan Dausà, Macaco, Suu, Doctor Prats, Lil Dami o el fenomen d'Eufòria', Triquell. Les entrades oscil·len entre els 23 i els 28 euros, o també hi ha disponible un abonament complert pel cap de setmana de 46 euros. Cugat Mèdia col·labora de nou en la iniciativa amb la dinamització les rodes de premsa amb els artistes i amb el sorteig de dos abonaments gratuïts.


COMPRA LES ENTRADES AQUÍ

La cita musical Petits Camaleons compta amb 73 concerts de 29 artistes diferents. La festa inaugural del festival, oberta a tothom, tindrà lloc aquest divendres amb dues cercaviles musicals (18 h) i el concert de Pep López (Folkids) a la plaça d'Octavià (19 h).

El mateix divendres també s'ha programat 'La festa dels pares' amb un concert gratuït a les 20 h a la plaça Victòria dels Àngels a càrrec de La Marta Rius. A més, Joan Dausà, oferirà un concert de la gira 10 anys 'Jo mai mai' al Teatre-Auditori (21 h). Dissabte i diumenge 30 de setembre i 1 d'octubre arribarà la programació familiar amb tots els artistes convidats.

La proposta musical, organitzada per No Sonores, l'Ajuntament i el Teatre-Auditori, disposarà de nou escenaris diferents: el Teatre-Auditori, la carpa Arborètum, la carpa Torreblanca, Aula Magna de l'Escola de Música, l'Escenari La Pua, el Pati Obra Social "La Caixa", la plaça d'Octavià i dos escenaris per a nadons a l'aula de cos de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Les condicions dels concerts estan adaptades per als més petits, tant pel que fa a l'espai com al so.

Com cada any, els professionals de Cugat Mèdia dinamitzaran les rodes de premsa on els infants podran fer preguntes als artistes.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.