Ja es poden comprar els abonaments per aquesta temporada del Teatre-Auditori

Aquest curs coincideix amb la celebració dels 30 anys de l'equipament municipal, que tindrà una programació especial


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El Teatre-Auditori de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Els abonaments per assistir als concerts i espectacles d'aquesta temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat s'han posat a la venda aquest dimecres. En l'àmbit teatral, destaca l'espectacle 'El gegant del pi' de Pau Vinyals; l'obra 'FitzRoy de Jordi Galceran; i 'El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc', de Josep Maria Miró i interpretada per Pere Arquillué. Les propostes musicals arribaran de la mà de Pau Vallvé i els Amics de les Arts, a més de Joan Dausà, que ja ha exhaurit les entrades disponibles. A més, el Teatre-Auditori tornarà a ser l'escenari del festival Petits Camaleons, que se celebrarà del 29 de setembre a l'1 d'octubre. Aquesta temporada també estarà marcada per la celebració dels 30 anys del Teatre-Auditori.


COMPRA L'ABONAMENT PER AQUESTA TEMPORADA AQUÍ

Hi ha abonaments de diferents tipus. Es poden agafar abonaments temàtics (teatre, música clàssica, dansa o òpera), o bé per nombre d'espectacles (2, 4, 6, 8 o 12), a banda de l'abonament especial per als joves de 14 a 25 anys (4 espectacles per 4 euros).

La direcció del Teatre-Auditori ha preparat una programació especial per celebrar els seus 30 anys. Serà del 20 al 25 de setembre, amb espectacles i activitats de diferents formats i artistes. El mateix dia del 30è aniversari, el 25 de setembre, se celebrarà un acte institucional seguit de l'espectacle 'Bona gent' de Quim Masferrer, que serà gratuït per al públic, però caldrà adquirir una entrada (a partir del 19 de setembre a les 11 h).

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DELS ACTES DEL 30è ANIVERSARI DEL TEATRE-AUDITORI



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.