El Teatre de La Unió Santcugatenca ja disposa de graderies

Les obres de l'espai continuen avançant i si es compleixen en els terminis establerts, a finals d'any obrirà el teatre


  • Comparteix:

Les graderies ja s'han instal·lat al teatre de La Unió / Foto: Josep Maria Vallès

Les graderies ja s'han instal·lat al teatre de La Unió / Foto: Josep Maria Vallès

Les obres de remodelació del Teatre de La Unió Santcugatenca no s'aturen i amb l'obertura cada cop més a prop, els operaris han instal·lat les graderies de l'equipament i el mobiliari que conforma els camerinos de l'espai. El teatre tindrà capacitat per a 400 persones assegudes. Amb aquest darrer avenç en les obres de l'edifici, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha visitat la infraestructura per conèixer de primera mà en quin punt es troba la remodelació de La Unió Santcugatenca.

El passat dimecres, el mateix alcalde es va reunir amb la junta directiva de La Unió Santcugatenca per abordar el darrer tram del treball de remodelació. Sobre la reunió, Vallès va aclarir que s'ha compromès a mantenir un diàleg 'obert i periòdic' amb l'entitat per avaluar l'evolució de la finalització del projecte.

Les obres d'enginyeria del teatre i la Sala Clavé van començar amb retard a finals d'abril perquè l'empresa adjudicatària, Imesdé, va tenir problemes de subministrament de materials. Si es compleixen els terminis anunciats, el teatre estarà acabat al 2024 com diu l'alcalde al seu compte d'Instagram. Les obres es van adjudicar a finals de l'any passat per 2,66 milions d'euros, tot i que el projecte inicial tenia un cost inferior.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.