La 3a edició del Qomic Boom torna a Sant Cugat al setembre

La proposta del Museu del Còmic vol idear un lloc de trobada de professionals i seguidors del món de les il·lustracions


Temes relacionats

La 3a edició del Qomic Boom torna a Sant Cugat al setembre ( 1/ago/23)

La 2a edició del Qomic Boom estreny el vincle entre l'artista i l'aficionat al còmic ( 5/set/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un dibuixant de còmics / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu d'un dibuixant de còmics / Foto: Cedida

El Museu del Còmic vol tornar a convertir Sant Cugat en la capital d'aquest gènere literari i, per fer-ho, organitzarà, durant el cap de setmana del 2 i 3 de setembre, la tercera edició de les jornades d'il·lustració Qomic Boom. Durant els dos dies de certamen, els assistents podran conèixer en primera persona l'obra de diferents creadors independents com Paco Baena, Montse Mazorriaga o José Luis Martín, els quals s'aplegaran a les instal·lacions del Pav 2 de la Rambla del Celler. De la mateixa manera, l'organització, que compta amb el suport de l'Ajuntament, també ha preparat un seguit d'activitats com ara tallers per a nens, signatures de còmics, taules rodones, entre d'altres.

El Qomic Boom també busca apropar el món del còmic als infants, per això, aquests podran gaudir de tallers de dibuix en família on podran imaginar i crear els seus propis personatges i superherois. A més a més, també hi haurà un espai habilitat per a fomentar la lectura d'aquest tipus de gènere literari.

Museu del Còmic a Sant Cugat

L'espai es va inaugurar l'any 2019 i, fins avui dia, recull publicacions que documenten 150 anys d'història: entre 1850 i el 2000, amb un fons de 20.000 exemplars de TBO, 3.000 col·leccions de tota mena de gèneres i d'arreu del món i 2.000 planxes i dibuixos originals. A banda de la mostra permanent, també compta amb exposicions temporals com la dedicada a la figura de Superman. El camí fins que el Museu del Còmic de Sant Cugat va ser una realitat no va ser fàcil. Tot plegat va ser possible gràcies a l'esforç i la passió de Paco Baena i José Luis Villanueva que van crear aquesta iniciativa privada.

Horaris i entrades generals pel Qomic Boom

La primera jornada arrancarà el dissabte a les 10 del matí i comptarà amb activitats ininterrompudes fins a les 20 h del vespre. Pel que fa al diumenge, l'horari d'obertura serà el mateix (10 h) tot i que el certamen finalitzarà a les 15 hores de la tarda. L'entrada a l'esdeveniment, segons ha confirmat l'organització, serà lliure.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DEL QOMIC BOOM 2023




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.