Així serà la temporada del 30è aniversari del Teatre-Auditori

L'equipament ha presentat aquest dimarts els 39 espectacles i les 41 funcions que oferiran de setembre a gener


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha presentat aquest dimarts la programació de la primera part de la nova temporada, que oferirà 39 espectacles i 41 funcions del 16 de setembre al 28 de gener. Així, els santcugatencs podrà gaudir d'11 espectacles de teatre, quatre de música amplificada, cinc concerts de música clàssica, dues òperes, quatre espectacles de dansa, tres de poesia, tres d'humor, un de circ i cinc familiars. La programació, que torna a apostar per la combinació de gèneres per arribar a més públics, també contempla els concerts del festival Petits Camaleons.

Enguany, el Teatre-Auditori ha preparat una programació especial per celebrar els seus 30 anys. Serà del 20 al 25 de setembre, amb espectacles i activitats de diferents formats i artistes. El mateix dia del 30è aniversari, el 25 de setembre, se celebrarà un acte institucional seguit de l'espectacle 'Bona gent' de Quim Masferrer, que serà gratuït per al públic. Per a la celebració també s'ha organitzat un cap de setmana de visites guiades a l'equipament i un espectacle itinerant dels Tallers Sílvia Servant, creats especialment per a l'ocasió.

Les entrades es posaran a la venda el dimarts 12 de setembre a les 9.30 h, tot i que els abonaments ja es podran adquirir a partir del dimecres 6 de setembre a les 9.30 h. Els punts de venda físics són la taquilla de l'Oficina de Turisme i la taquilla del Teatre-Auditori. A banda, les localitats també es poden adquirir en línia al web del Teatre-Auditori.

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET

Propostes teatrals

En l'àmbit teatral, destaca l'espectacle 'El gegant del pi' de Pau Vinyals, el debut de l'actor com a autor per compartir una reflexió personal arran de la descoberta d'un secret familiar. També l'obra 'FitzRoy de Jordi Galceran, una intrèpida expedició de quatre dones per fer el cim, i 'El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc', de Josep Maria Miró i interpretada per Pere Arquillué.

Espectacles en família

Les propostes familiars inclouen la funció 'Strafalari' del Mag Lari, l'espectacle de teatre familiar 'Hamelí' de la companyia Xip Xap, entre d'altres. A més, el Teatre-Auditori tornarà a ser l'escenari del festival Petits Camaleons, que se celebrarà del 29 de setembre a l'1 d'octubre.

Música per a tots els gustos

Les propostes musicals arribaran de la mà de Pau Vallvé i els Amics de les Arts. També amb les òperes 'Romeu i Julieta' de Charles Gounod i 'Il combattimento di Tancredi e Clorinda' de l'Ensemble Contratemps. Pel que fa a la música clàssica, l'oferta és variada, amb 'Les millors BSO de John Williams', 'La cinquena de Txaikovski' i el concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès 'Gardel, tangos i milongues'.

Humor

Tres noms conformen la branca més humorística de la programació del Teatre-Auditori. Seran Luis Zahera amb 'Chungo', Peyu amb 'L'il·lusionista' i Judit Martín amb 'Not talent'.

Dansa i poesia

La dansa estarà representada per quatre funcions. El 'Carmina Burana' de la Crea Dance Company, 'Chronos' del Ballet de Barcelona i 'El llac dels cignes' del Ballet de Kíiv. A més, el Teatre-Auditori tornarà a acollir la gala de dansa 'Ballarins catalans al món', una proposta que atrau el públic jove.

Pel que fa a la poesia, el 17 d'octubre es farà un homenatge a Miquel Martí i Pol en el 20è aniversari de la seva mort amb diferents aportacions de persones que el van conèixer de prop. Serà l'espectacle inaugural del 23è Festival Nacional de Poesia. D'altra banda, també hi haurà 'Una pedra a la sabata' de Joan Baixas i 'Futur - La metàfora literal' de Lídia Pujol.


Josep Maria Vallès

30 anys després aquest teatre ha fet feina, ha augmentat considerablement els abonats i els espectadors i se'ns queda petit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.