Júlia Català canta per oblidar el desamor

La santcugatenca ha publicat la seva darrera cançó, "You will never like me back"


  • Comparteix:

La cantant santcugatenca en la promoció del seu darrer tema / Foto: Júlia Català

La cantant santcugatenca en la promoció del seu darrer tema / Foto: Júlia Català

La cantautora santcugatenca Júlia Català publica aquest divendres la seva nova cançó 'You will never like me back'. En el seu darrer tema parla de vivències personals, moments on l'hi han agradat altres persones, però a 'aquestes, jo no'. Català ha explicat que ha recopilat les seves experiències i que és 'una cançó de frustració, amb dramatisme, però alhora és força animada'.

L'artista de Sant Cugat és estudiant de música a la universitat i, gràcies a això, va voler incorporar acords de jazz al seu estil musical, que barreja el pop i l'indie. Les seves publicacions, majoritàriament, han estat en anglès fins ara, però Júlia Català confessa que està començant a compondre en català. En l'àlbum que voldria treure al setembre incorporarà algunes cançons en català.

Català va publicar a principis d'any un EP sota el nom de 'Blau', que la cantant explica que "està anant molt bé i ha agradat força". Ara, després de llençar 'You will never like me back', posarà en escena els seus darrers senzills en dos concerts, un el 16 de juliol al Festival de Pedralbes, i l'altre, el 30 de juliol al Festival de Porta Ferrada.

Júlia Català

M'he inspirat en experiències passades, que he tingut al llarg d'aquest, en que m'han agradat persones i jo no els hi he agradat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.