L'Orquestra Simfònica del Vallès i Elisabeth Franch fan tàndem amb The Who

La flautista i l'agrupació van participar en el concert de la banda britànica a Barcelona


  • Comparteix:

La flautista Elisabet Franch en el concert de The Who / Foto: cedida

La flautista Elisabet Franch en el concert de The Who / Foto: cedida

L'Orquestra Simfònica del Vallès, amb la flautista santcugatena Elisabet Franch, ha fet costat a The Who en el concert que van oferir al Palau Sant Jordi dimecres passat. La banda britànica ha fet parada a Barcelona en la seva gira europea, amb una proposta que, sota el nom 'The Who: Hits Back', ha barrejat simfònica i guitàrres elèctriques i que ha aplegat 8.500 persones. Per a Franch, ha estat 'una experiència molt gratificant de les que passen un cop a la vida'.

La flautista ha explicat a Cugat Mèdia que la invitació per formar part del concert del grup de Roger Daltrey, John Entwistle, Keith Moon i Pete Townshend va arribar "fa menys d'un mes". L'Orquestra Simfònica del Vallès va acceptar el repte de tocar un "gènere totalment diferent".

Tanmateix, no era el primer cop que Franch tocava al Palau Sant Jordi. Fa 15 anys, la flautista santcugatenca va formar part del concert de Josep Carreras en aquest mateix escenari.




Elisabet Franch

Va ser una mica de sorpresa perquè ens ho van a dir a alguns membres de l'Orquestra Simfònica del Vallès en menys d'un mes per al concert



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.