Fèlix Fanés presenta un nou llibre format per anotacions pròpies de l'època del procés

El santcugatenc va presentar la seva darrera publicació a La Central a Barcelona acompanyat dels que considera els seus amics


  • Comparteix:

A la presentació, Rafael Argullol, Valentín Gómez, Fèlix Fanés i Lluís Boada, d'esquerra a dreta / Foto: Cedida

A la presentació, Rafael Argullol, Valentín Gómez, Fèlix Fanés i Lluís Boada, d'esquerra a dreta / Foto: Cedida

El santcugatenc Fèlix Fanés ha publicat un nou llibre anomenat 'La cinta vermella' sobre el Procés. Aquesta obra està formada per notes en estil assaig, que moltes 'no busquen arribar a cap conclusió', assegura. L'autor ha explicat a Cugat Mèdia que les va redactar durant el 2019 i 2020 en el període on es va conèixer la sentència als líders polítics catalans i com va relacionar aquells fets amb vivències del seu passat. Per tant, l'obra 'La cinta vermella' posa el focus en la perspectiva de Farnés sobre un moment on la incertesa política i social afectava a tot el país. El catedràtic en Història de l'Art va presentar la seva darrera publicació en un acte acompanyat dels seus 'amics' Rafael Argullol, Lluís Boada i Valentín Gómez Olivé a La Central (Barcelona).

L'escriptor Fèlix Fanés ha explicat com al llarg de la presentació del llibre va notar "un caliu molt bo entre els qui van presentar el llibre i els assistents". Per altra banda, va destacar que els qui van acompanyar-los a la presentació del llibre "són amics de l'època universitària amb els que mai ha perdut el contacte".


Fèlix Fanés

En forma de fragments que podríem arribar a dir que són assagístics, que agafen voltes sense cap pretensió d'arribar a conclusions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.