L'Encabronada tornarà a omplir de foc i de pólvora Sant Cugat durant tres dies

Aquest divendres els Diables de la ciutat invocaran al Boc de Can Vernet i la festa s'allargarà fins diumenge


  • Comparteix:

El Boc de Can Vernet en ple correfoc / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El Boc de Can Vernet en ple correfoc / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Encabronada 2023 arriba aquest divendres amb més força que mai. Més d'una vintena d'activitats i espectacles se celebraran aquest cap de setmana en diferents punts de la ciutat, tot i que els punts principals seran la plaça d'Octavià i la de l'U d'octubre. Aquesta és una de les tres dates marcades a foc al calendari dels Diables de Sant Cugat, junt amb la Festa Major i la Festa de Tardor. La presidenta, Sílvia Sans, i el cap de colla, David Lerín, han passat pel programa 'Entitats' de Cugat Mèdia per parlar-ne.

ESCOLTA-HO


CONSULTA EL PROGRAMA SENCER DE L'ENCABRONADA 2023

El Bany de Foc serà el punt àlgid de l'Encabronada aquest dissabte a la nit, quan es recrearà la llegenda del Boc de Can Vernet. La representació estarà acompanyada per la cobla Maricel, tabals tradicionals i un espectacle de pirotècnia. El festival comptarà amb la presència d'un espai gastronòmic de foodtrucks i una fira d'artesans situada a la Rambla del Celler.

D'entre les activitats organitzades destaquen: el taller per construir la teva pròpia catapulta, els concerts de nit amb Lola&The Rhinos (divendres) i Pepet i Mareta (dissabte), la gimcana solidària, el vermut musical amb Marcel Marimon i el karaoke de cloenda.

Canvi de presidència

Fins ara els Diables de Sant Cugat estaven encapçalats per Roger Ricard. La nova presidenta, Sílvia Sans, inicia una nova legislatura plena d'il·lusió i voluntat per convertir l'eina de gestió de l'entitat, la junta, en un òrgan més accessible per a tothom.

David Lerín, cap de colla dels Diables de Sant Cugat, i Sílvia Sans, presidenta, al programa 'Entitats' de Ràdio Sant Cugat

David Lerín, cap de colla dels Diables de Sant Cugat, i Sílvia Sans, presidenta, al programa 'Entitats' de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El nou cap de colla, David Lerín, s'encarregarà de treballar conjuntament amb protecció civil i coordinar que tots els voluntaris puguin gaudir dels correfocs sense problemes, de la mateixa manera que ho han fet els seus predecessors.




Sílvia Sans

(L'Encabronada) per la colla és un esforç, però al mateix temps és un gaudir. Gaudir de la teva ciutat, gaudir de poder donar espectacle als santcugatencs i santcugatenques. És un sentir-se viu, perquè tens al públic a prop al qual pots transmetre els valors de l'entitat, ja sigui solidaritat, activitats infantils...

David Lerín

Estem aconseguint que més entitats treballin per la festa, com el Cau Berenguer que ens gestiona la gimcana infantil del dissabte. Ens ajuden i ens donen un respir a nosaltres per poder continuar organitzant i fent més gran la festa. Cada cop podem fer-la més de ciutat perquè tenim les entitats que s'impliquen en ella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.