Torna el concurs de poesia audiovisual de l'Ateneu Santcugatenc

Aquest certamen és l'únic que es fa amb el contingut íntegrament en català

El cartell de l'edició d'enguany del concurs de Vídeo poemes de Sant Jordi / Foto: Ateneu Santcugatenc

Cultura

Publicat el 18/mar/23 per Cesar Martinez

L'Ateneu Santcugatenc engega la quarta edició del Concurs de Vídeo Poemes per a Sant Jordi. La competició literària jutjarà les millors peces audiovisuals que tinguin poesia en català, pròpia o d'un autor, entre tots els participants que entreguin la seva creació abans del 10 de maig. Amb l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural Sant Cugat, l'entitat de Sant Cugat obre el concurs a la participació de qualsevol persona de totes les edats.

Els finalistes del concurs rebran un diploma commemoratiu i es projectaran les seves peces al Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat. El guanyador del certamen podrà realitzar un dels cursos que ofereix l'Ateneu Santcugatenc i la seva obra es podrà veure en el Festival Internacional de Vídeo poesia Nudo de Barcelona al maig.

A més, l'entitat santcugatenca oferirà enguany un curs gratuït de creació de poemes a càrrec de l'artista Dora Cantero. L'actriu i dramaturga és especialista en arts visuals i imparteix classes a l'Institut del Teatre de Barcelona. El taller es durà a terme el 15 d'abril (11 a 13 h) en el mateix centre cultural i està obert a inscripcions limitades.

CONSULTA AQUÍ ELS DETALLS I LES BASES