Sant Cugat celebra el concert benèfic perquè cap infant es quedi amb les mans buides al Nadal

El tradicional esdeveniment s'ha fet en el marc de la campanya solidària 'Un nen, una joguina' a l'Església del Monestir


  • Comparteix:

Imatge del concert benèfic de Nadal / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del concert benèfic de Nadal / Foto: Cugat Mèdia

El Cor Infantil Sant Cugat, el Cor Aglepta i el Cor Voxalba han estat els protagonistes del concert benèfic, organitzat per Càritas Sant Cugat conjuntament amb el Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, que s'emmarca dins de la campanya 'Un nen, una joguina'. El Monestir ha acollit aquest acte que contribueix amb l'objectiu de recollir joguines i diners en metàl·lic perquè cap infant de Sant Cugat es quedi sense regals aquest Nadal.

Tot i que l'accés gratuït, s'animava al públic que col·laborés amb donatiu voluntari o una joguina o llibre nous. A l'entrada, un grup de quatre voluntaris s'ha encarregat de recol·lectar les diverses aportacions.

Una d'elles, Thalita Castrillón, ha remarcat que "la finalitat és recaptar diners i joguines per als nens necessitats", ha admès que la gent s'ha animat i que han "omplert la caixa de joguines" abans d'iniciar el concert.

La iniciativa estarà activa fins al 31 de desembre i es pot participar donant joguines o llibres en les botigues col·laboradores o fent una contribució econòmica.




Thalita Castrillón

La finalitat del concert és recaptar diners i joguines per als nens més necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.