Totes les activitats de Nadal per als més petits de Sant Cugat

Sant Cugat viurà un Nadal ple de tallers, contes, l'Envelat i el 5è Festival Anima't


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de nens i nenes a una activitat de Nadal de l'any 2021/ Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de nens i nenes a una activitat de Nadal de l'any 2021/ Foto: Ajuntament

Entitats socials i culturals de Sant Cugat han preparat una gran multitud d'activitats aquest Nadal per als infants. Les propostes han començat aquest cap de setmana i s'allargaran fins al 8 de gener amb tallers, espectacles, titelles, el campament dels Reis Mags i el cagatió, entre d'altres. Un gran ventall d'activitats pensades per als més petits i gaudir en família.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE NADAL

Setmanes prèvies de Nadal

Durant la setmana hi haurà tallers de lectura de contes nadalencs: dimarts a la biblioteca de Volpelleres; dijous a la Sala de Plens de l'EMD Valldoreix i a la Biblioteca de Mira-sol; i dissabte a les biblioteques de Mira-sol i a la Central.

El pròxim cap de setmana també hi haurà tallers de decoració nadalenca, i de fer postals amb robòtica i circuits elèctrics, espectacles de circ a la plaça de la Casa de la cultura i de titelles a Can Ninot. A més, es farà cagar al tió al Casal de Les Planes i al Casino de La Floresta, on també es farà un quinto infantil.

Per tancar la setmana, diumenge hi haurà actuacions de Pastorets a la UREF de la Floresta i al Teatre de Mira-sol.

El dijous 22 es reprendran les activitats amb un taller de decoració a l'Arxiu municipal, es farà cagar el tió al Teatre de Mira-sol el mateix dia i el 23 i 24 al Mercat de Torreblanca. Mentre que aquells dies, els mercats de Volpelleres i Mira-sol rebran la visita del Pare Noel.

Comença el Festival Anima't en Família i l'Envelat

Després de les cites nadalenques, les activitats per als més petits tornaran el dimarts 27 amb més tallers i espectacles teatrals. Aquell dia també començaran el 5è Festival Anima't en Família als Cinemes Sant Cugat i l'Envelat al parc de Can Vernet. Amb tota una sèrie d'activitats esportives i culturals cada dia fins al 4 de gener.

Els Reis Mags: el campament reial i les cavalcades

Ja l'any 2023, al Claustre del Monestir s'instal·larà el campament reial que estarà obert del 2 al 4 de gener a la tarda. Si no es pot anar a visitar el campament, hi haurà patges i patgesses als mercats de Volpelleres, de Torreblanca i a la plaça d'en Coll per recollir les cartes escrites per als Reis Mags d'Orient.

A Ses Majestats també se'ls podrà veure a les diferents cavalcades que hi haurà al municipi el 5 de gener, que sortiran des de la plaça d'Octavià, la plaça de Miquel Ros, la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i la plaça de Joan Borràs.

Les activitats de Nadal acabaran el 8 de gener amb la sessió de cinema per a tothom de 'El petit Nicolàs'. Serà un passi als Ciemes Sant Cugat amb la col·laboració de Paidos-Fundesplai adaptada als infants amb TEA.

Consulta el horaris i tota la programació de les activitats de Nadal en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.