La Cantina demana col·laboració per impulsar el seu primer disc, Bauma

El grup musical ha obert una campanya de micromecenatge per aconseguir les donacions econòmiques del públic

Els vuit integrants del grup musical santcugatenc La Cantina / Foto: Cedida

Cultura

Publicat el 3/des/22 per Zoè Ribaudí

El grup musical La Cantina fa una crida a col·laborar econòmicament amb el seu projecte per poder gravar el seu primer disc, Bauma. La banda ha habilitat una campanya a Verkami per a les donacions i ofereix recompenses per als mecenes. Aquestes aportacions econòmiques aniran destinades a la producció i gravació del disc, la creació de la part gràfica, el videoclip, el marxandatge i les recompenses materials pels mecenes.

Un dels integrants de La Cantina, Martí Busquets, ha assegurat que tenen les cançons, però falten els diners. "Som joves, i el jovent avui en dia no té gaires sortides laborals; no tenim diners per emancipar-nos i molt menys per a fer un disc; necessitem l'ajuda de la gent per a fer aquest Verkami", ha explicat a Cugat Mèdia.

La Cantina és un projecte musical santcugatenc, l'estil del qual s'allunya de l'etiqueta 'mainstream' i fusiona diferents gèneres musicals com el reggae, l'ska, el rap i una clara influència del rock. A través de les lletres, el grup reivindica les injustícies socials i posa els principis ètics sobre la taula.


COL·LABORA ECONÒMICAMENT AMB EL LLANÇAMENT DE 'BAUMA' AQUÍ



DECLARACIONS

Martí Busquets

Tenim les cançons, però ens falten els diners. Som joves, i el jovent avui en dia no té gaires sortides laborals. No tenim diners per emancipar-nos i molt menys per a fer un disc. Necessitem l'ajuda de la gent per a fer aquest Verkami.

Your browser doesn’t support HTML5 audio