Un escape room recorda la figura de Gabriel Ferrater a Sant Cugat

La figura del poeta ha estat recordada amb un joc d'enginy a la biblioteca Gabriel Ferrater

Imatge d'uns dels misteris de l'escape room / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat el 12/nov/22 per Marc Morales

El record del poeta Gabriel Ferrater segueix molt present a tot el municipi en el centenari del seu naixement i el cinquantenari de la seva mort. El públic juvenil ha pogut gaudir d'un escape room aquest dissabte a càrrec de Produccions Lo Nostro a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. El joc proposat per la companyia ha servit per desenvolupar l'enginy i la deducció resolent enigmes que han ajudat a conèixer millor i d'una manera diferent la figura de Gabriel Ferrater.

La idea d'aquesta activitat ha estat la ludificació per poder accedir a un nivell de coneixement des d'una altra banda, des del joc i l'àmbit de l'oci. S'han creat diverses dinàmiques de grup, dinàmiques mentals i d'enginy i de jocs de pistes per poder anar resolent certs enigmes.

El membre de la companyia, Marçal Bayona, s'ha mostrat molt content i satisfet amb els participants que han vingut: "Un grup molt ordenat, s'han respectat molt. És curiós perquè hi ha llocs que no passa i llocs que sí, però aquí han llegit tots els poemes en veu alta que està molt bé perquè dona una altra dimensió a part del mateix joc. A més, és molt positiu per la recerca de contingut biogràfic i de l'obra que ressonin paraules d'en Ferrater aquí a la biblioteca".

Els participants han hagut de desxifrar enigmes, resoldre proves i ser hàbils amb les pistes sobre la vida de Gabriel Ferrater i han aconseguit resoldre el misteri a temps.




DECLARACIONS

Marçal Bayona

Un grup molt ordenat, s'han respectat molt. És curiós perquè hi ha llocs que no passa i llocs que sí, però aquí han llegit tots els poemes en veu alta que està molt bé perquè dona una altra dimensió a part del mateix joc. A més, és molt positiu per la recerca de contingut biogràfic i de l'obra que ressonin paraules d'en Ferrater aquí a la biblioteca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio