El dissabte de la Festa de Tardor fa somriure la cultura popular

El Grup Mediterrània, els Caparrots i l'Esbart Sant Cugat han sortit al carrer per la gran festa de les entitats


  • Comparteix:

Les Gitanes de Festa de Tardor / Foto: Ajuntament

Les Gitanes de Festa de Tardor / Foto: Ajuntament

La cultura popular ha estat l'estrella d'aquest dissabte de Festa de Tardor, malgrat que el temps encara semblava d'estiu. Amb una àmplia programació d'activitats concentrades al voltant del Monestir, Sant Cugat celebra aquest cap de setmana la gran trobada de les entitats de la ciutat. I aquest dissabte ha estat el torn de les actuacions del Grup Mediterrània, els Caparrots i l'Esbart Sant Cugat entre d'altres.

El matí ha començat a la rambla del Celler amb una pedalada popular de 9 quilòmetres organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat. Després la festa s'ha traslladat a la plaça d'Octavià, amb les actuacions de l'escola de dansa del Grup Mediterrània, els Caparrots i l'Esbart Sant Cugat. Mentrestant, la plaça de l'U d'Octubre gaudia d'una mostra de Gimnàstica Rítmica. I seguidament ha arribat el moment de les Gitanes de Festa de Tardor, que també ha anat a càrrec del Grup Mediterrània.



La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha parlat de la Festa de Tardor com "un molt bon moment en què totes les entitats tornen a sortir al carrer". "Aquest matí, des de les 11 h, no hem parat de veure entitats de cultura popular que tenien ganes de compartir les seves activitats amb tota la ciutadania", ha afegit Madrona.

A banda, els jardins del Paga-li Joan han acollit el projecte solidari 'L'arbre que volia veure món', una iniciativa per recollir fons per a la investigació de malalties infantils a l'Hospital Sant Joan de Déu que han organitzat les santcugatenques Rosa Maria Cabanes i Montse Moral. D'aquesta manera, petits i grans han penjat fotografies de viatges a aquest arbre, partint de la idea d'un conte que va escriure el net de Cabanes. El relat explica la història d'un arbre que volia viatjar però, com que no tenia cames, el protagonista li portava instantànies dels llocs que visitava. 'L'arbre que volia veure món' continuarà instal·lat als jardins del Paga-li Joan durant tot el cap de setmana.



Esther Madrona

Crec que la Festa de Tardor és un molt bon moment en què totes les entitats tornen a sortir al carrer. Aquest matí, des de les 11 h, no hem parat de veure entitats de cultura popular que tenien ganes de compartir les seves activitats amb tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.