Les preinscripcions per al Ball de Gitanes de Carnaval 2023 comencen dijous

Hi haurà temps per inscriure's fins al 7 de novembre, i els assajos començaran el 28 de novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Ball de Gitanes / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu del Ball de Gitanes / Foto: Ajuntament

El Ball de Gitanes 2023 comença a escalfar motors. Les preinscripcions s'obren aquest dijous 13 d'octubre i els assaigs començaran el 28 de novembre. En cas de superar les places disponibles, s'assignaran per sorteig, que tindrà lloc el 7 de novembre, darrer dia per formalitzar les preinscripcions.

Així ho ha anunciat la Comissió del Ball de Gitanes de Sant Cugat, que el mateix dijous presentarà el cartell i els detalls de la ballada d'enguany, que té lloc dissabte de Carnaval.

De moment, ja ha anunciat que les preinscripcions s'obriran dijous i tindran el mateix format de quadre complet. Els quadres que van quedar fora en l'última edició tenen la plaça garantida, així com les colles completes de quatre quadres i amb paritat de balladors que s'hi apuntin.

Per a la resta, i en cas de superar places, s'adjudicarà per sorteig. L'assignació definitiva es comunicarà el mateix 7 de novembre.

Calendari d'assajos

Els assaigs voluntaris arrencaran el 28 de novembre, amb pausa per al pont de desembre i les vacances de Nadal. Es reprendran la setmana del 9 de gener i el 23 començaran els assaigs obligatoris per torns.

El 6 i 8 de febrer estan previstos els assaigs obligatoris al pavelló, i el 13 i 15 a la plaça d'Octavià per tenir-ho tot a punt per a la ballada que serà el 18 de febrer.

Els assaigs i trobades del Ball de Gitanetes i Giovenetes encara no tenen data.

La darrera edició 384 balladors en 48 quadres van donar forma a la ballada, que arrenca de diferents punts de la ciutat i té lloc a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.