L'exposició 'Lluís Ribas, ahir i avui' s'inaugura aquest dijous a Sant Cugat

El pintor mostra la seva evolució artística des que tenia 10 anys


  • Comparteix:

Un quadre de Lluís Ribas en una exposició anterior / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un quadre de Lluís Ribas en una exposició anterior / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'exposició 'Lluís Ribas, ahir i avui' s'inaugura a l'Espai Lluís Ribas aquest dijous. La mostra gira al voltant de quatre quadres que el pintor santcugatenc ha recuperat de la seva infantesa; els va crear a l'escola del seu poble quan tenia 10 anys. A partir d'aquestes peces, l'exposició pretén ser una petita antologia de la seva obra que arriba fins avui.

Lluís Ribas, posant la mirada al passat, defineix la seva carrera artística com deia Picasso: "Sense haver de buscar res, sempre es troba". "He seguit, senzillament, els camins de la meva carrera, és una evolució constant", ha comentat a Cugat Mèdia. Una vegada ha "trobat" el que volia, ha "seguit aquest camí fins a trobar-ne un altre més interessant".

En relació amb Sant Cugat, el pintor comenta que des que va arribar a la ciutat va fer "un canvi radical de llum i de concepte" a les seves creacions. Hi ha una etapa molt diferenciada artísticament de quan viva a Barcelona de quan va arribar a Sant Cugat.




Lluís Ribas

Em sembla, amb això crec molt en què creia Picasso. Mai he buscat res, he tingut la sort de trobar-ho. He seguit, senzillament, els camins de la meva carrera. És una evolució constant, però mai he buscat res. Quan ho he trobat, he seguit aquest camí fins que n’he trobat un altre que m’ha semblat més interessant.

Lluís Ribas

Jo venia de Barcelona, quan vaig arribar aquí, a Sant Cugat i vaig fer un canvi radical de llum, de concepte. Hi ha una etapa meva que es diferencia molt des que estava a Barcelona de quan vaig venir aquí a Sant Cugat, seguríssim. M'ha marcat molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.