Els Pellicer s'acompanyen d'amics i més familiars en la seva última mostra d'art

L'exposició de "pintures i altres coses" es pot veure a l'espai Valld'Art, a tocar de Can Cadena


  • Comparteix:

La família Pellicer ja ha exposat en diverses ocasions les seves creacions artístiques, però aquesta vegada han eixamplat horitzons. Ho han fet amb una exposició de 'pintures i altres coses', que es pot veure a l'espai Valld'Art, al número 25 de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix, a tocar de Can Cadena. En aquest espai, comparteixen mostra Miquel Pellicer, Susanna Pellicer, Gemma Pellicer, Sílvia Pellicer, Xènia Monells, Lydia Mestres, Mercè Conesa, Nina Roma, Paula Enache i Erin Hogg.

Les obres exposades van més enllà de la pintura, amb altres tipus d'expressions artístiques, com la poesia. De fet, es tracta d'un projecte participatiu, ja que la canalla que hi passi pot gaudir d'una estona de dibuix i penjar les obres a la mostra. "Ja sabíem que a tots els nens els agrada dibuixar", ha explicat a Cugat Mèdia Susanna Pellicer, i ha continuat el seu pare, Miquel: "I després volen que exposem els dibuixos!". "Pot ser la primera exposició d'uns futurs artistes", ha apuntat Susanna.

Es tracta d'una exposició carregada de noms ben coneguts de la vida política de Sant Cugat. Entre ells, hi ha l'exalcaldessa Mercè Conesa. "Al principi no volia fer-ho", ha confessat Miquel Pellicer, però al final "s'hi va llançar" i ha acabat sent una de les artistes que més peces està venent.

L'exposició estarà oberta almenys una setmana més, tot i que la porta per prorrogar està oberta.


Susanna i Miquel Pel

Hi som quasi tota la família. També volíem convidar la Nina Roda, la Lydia Mestres, la Mercè Conesa...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.