La música històrica es torna a repartir per Sant Cugat amb el Contratemps

Entre els dies 10 i 26 de setembre hi ha programada una nova edició del festival


  • Comparteix:

Una fotografia del 'Contratemps' de l'any passat / Foto: Localpres (Ajuntament)

Una fotografia del 'Contratemps' de l'any passat / Foto: Localpres (Ajuntament)

El Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat ja té preparada una nova edició del Contratemps, músiques històriques ara!, el festival de música antiga que enguany s'ha programat entre el 10 i el 26 de setembre. Repartint la música per tres espais diferents de la ciutat - la plaça de l'Om, el Claustre del Monestir i el Celler Modernista -, el certamen comptarà amb concerts i diferents activitats.

La programació comença el dissabte dia 10 amb un concert d'Ibera Auri a la plaça de l'Om a les 20 h. A la mateixa plaça i a la mateixa hora, el dia 15 hi haurà un altre concert. En aquest cas, amb Anacronía Ensemble.

Un altre espai destacat d'aquesta edició del festival és el Claustre del Monestir. El dia 16 a les 21 h s'hi podrà escoltar la percussió històrica d'Arbeau Project; i el dia 17, l'òpera 'Atenaide' a les 21 h. D'altra banda, el dia 17 s'oferirà un taller familiar de construcció d'instruments a les 17 h.

Finalment, el Celler Modernista acollirà el dia 18 un concert familiar amb Symbolic Duo a les 11 h, i una Jam Session Històrica a les 13 h, amb Sylvan James al violí.

Paral·lelament, una mostra de campanes romanes de la col·lecció dels Museus de Sant Cugat es podrà visitar entre el 10 i el 26 de setembre.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.