Martina Burón, guanyadora d''Objectiu Paki', debuta en el panorama musical amb 'Estiu'

El talent show musical de La Xarxa TV prepara una 3a edició amb la participació de més televisions locals


  • Comparteix:

Maria López, directora de TV Cardedeu, i Martina Burón, guanyadora d''Objectiu Paki' / Foto: Cugat Mèdia

Maria López, directora de TV Cardedeu, i Martina Burón, guanyadora d''Objectiu Paki' / Foto: Cugat Mèdia

'Estiu' és el primer senzill de la cantant santcugatenca Martina Burón després del seu pas triomfal per la 2a edició del programa musical 'Objectiu Paki'. Burón, que aquest divendres participarà en el concert que organitza el talent show a Cardedeu, afirma estar molt satisfeta amb el resultat d'aquest primer treball, produït per Ramon Hernández i publicat per Crea Músic. La cançó, plena de frescor i ritme, també s'acompanya d'un videoclip.

ESCOLTA-HO

El programa musical de La Xarxa TV, impulsat i dirigit per Televisió de Cardedeu, li ha valgut a Burón un single, 'Estiu'. Però no només això, l'experiència li ha "canviat la vida", diu, perquè "m'ha donat la seguretat que no hagués aconseguit per molt que hagués estudiat". La cançó porta el seu segell. 'Estiu' és "l'alegria, l'optimisme, una explosió d'energia. És Martina total", explica Maria López, directora de la Televisió de Cardedeu.



La cantant de Sant Cugat ha repassat la seva experiència al 'Connectats' on ha explicat sentir-se "satisfeta, molt identificada amb la cançó i agraïda amb la discogràfica catalana" per la llibertat que ha tingut per intervenir en la creació del tema. Martina Burón ja té fixat en el calendari el seu primer concert en solitari, serà el 15 d'agost a la Festa Major de Cardedeu.

Per la seva banda, la direcció del talent show ja pensa en la tercera edició d''Objectiu Paki', una edició que "vol fer créixer la família incorporant la resta de televisions locals de La Xarxa perquè facin el càsting del seu territori", avança López. Actualment, més d'una trentena de televisions locals de Catalunya ja s'han sumat al programa. Els participants de la 3a edició hauran d'estar molt atents perquè els càstings per concursar a 'Objectiu Paki' s'obriran abans que no s'acabi l'estiu.




Martina Burón

Estic molt contenta. 'Estiu' té una gran part de Martina. Em sento identificada amb el tipus de música i agraeixo la lliberta que m'ha donat la discogràfica, que ha estat molt important.

Maria López

Amb la tercera edició la volem fer grossa. Volem fer créixer la família i incorporar la resta de televisions locals de La Xarxa perquè facin el càsting del seu propi territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.