La ballada de Sant Ponç llueix amb els més petits de l'Esbart Sant Cugat

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat ha estat l'encarregada de dur la música a la cita


  • Comparteix:

La ballada, fent parada a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

La ballada, fent parada a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Prop d'una cinquantena dels alumnes més petits de l'Esbart Sant Cugat han ballat aquest dissabte al migdia pel centre de la ciutat, durant la ballada de Sant Ponç. Acompanyats per la música de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, els infants han començat a ballar a la plaça de l'Om, i després han seguit un itinerari que ha fet parada a la plaça d'Octavià i que ha acabat a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot.



Hi han participat els grups de P3 i P4, tant de l'esbart com de les extraescolars que es fan a les escoles públiques. "Feia molt de temps que preparàvem aquesta actuació, perquè amb la pandèmia no la podíem fer; ha estat un repte", ha explicat Roger Cusidó des de l'Esbart Sant Cugat. També s'ha mostrat content de col·laborar amb l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, com fan en totes les actuacions amb cercavila i música en directe: "Nosaltres posem la dansa, i ells posen la música tradicional", ha conclòs.


Roger Cusidó

Feia molt de temps que preparàvem aquesta actuació, perquè amb la pandèmia no la podíem fer. Per tant, ha estat un repte. En totes les actuacions que fem amb cercavila i on hi ha música en directe, col·laborem amb l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. Anem fent projectes conjunts. Ens agrada molt participar-hi: nosaltres posem la dansa i ells posen la música tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.