L'artista internacional Myles Sanko, estrella confirmada al SantQ Black

El concert, que serà gratuït i obert a tothom, tindrà lloc el 17 de juny a la nit al parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Myles Sanko / Cedida pel Jazz Festival l'Estartit a ACN

Imatge d'arxiu de Myles Sanko / Cedida pel Jazz Festival l'Estartit a ACN

El cantant i compositor de soul internacional Myles Sanko fa parada a Sant Cugat per presentar el seu últim disc, 'Memories of love'. El concert, emmarcat dins del festival SantQ Black, tindrà lloc el 17 de juny, al voltant de les 23 h, al parc de Can Vernet, i serà gratuït i obert a tota la ciutadania. Aquest és l'únic concert de l'any que el músic ofereix a l'Estat espanyol, gràcies a la persistència dels organitzadors del festival santcugatenc, que ja havien iniciat les negociacions amb Sanko abans de la pandèmia.

El director del SantQ Black, Ricard Valls, ha explicat a Cugat Mèdia que des de l'organització del festival esperen que amb la incorporació de músics internacionals al programa, "comencem a situar Sant Cugat en el mapa dels amants de la música negra". En aquest sentit, Valls valora molt positivament l'evolució del festival, que enguany celebra la seva vuitena edició. "Vam començar amb una perspectiva més local i, a poc a poc, vam anar creixent, fins avui, tot i els contratemps originats per la pandèmia".

Enguany, el festival porta per lema 'El preu de la llibertat', en referència, segons Valls, a l'apropiació i banalització, arran de la pandèmia per part de certs sectors, de la paraula 'llibertat'. Des de SantQ Black, doncs, han volgut "retornar a la paraula el seu significat original" i retre homenatge "als col·lectius que han pagat un preu més alt per aquesta llibertat, com el col·lectiu LGTBI+, els immigrants o les persones racialitzades", ha dit.

El cartell complet del SantQ Black es farà públic la setmana vinent.


Ricard Valls

Creiem que és l'any per començar a portar músics internacionals i situar Sant Cugat en el mapa dels amants de la música negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.