'La vida elāstica', del periodista i escriptor Dani Vilarķ, es presenta dimecres a Sant Cugat

La botiga Abacus acollirā la presentaciķ a les 19 h

Portada del llibre 'La vida elāstica' de Dani Vilarķ

Cultura

Publicat el 4/abr/22 per Redacciķ

El periodista i escriptor santcugatenc Dani Vilarķ presenta aquest dimecres 6 d'abril a les 19 h el seu darrer llibre 'La vida elāstica' a la botiga Abacus Sant Cugat. L'obra, publicada per Voliana, és un recull de contes que va guanyar el tercer premi Ciutat de Terrassa Anna Muriā de contes 2021. A 'La vida elāstica' Vilarķ escriu sobre personatges 'frāgils' en 13 contes diferents.

Un socorrista que s'enfronta al record d'un amor d'estiu; un escriptor fracassat que aplica la goma d'esborrar sense aturador; un jove obsessionat amb un roc māgic a Austrālia; un taxista a qui li desapareixen els clients; una noia que es vol treure la māscara i un pare que torna a una platja amb els fills després de molts anys de no anar-hi, sķn algunes de les histōries que els lectors trobaran a 'La vida elāstica'. "Les vides frāgils dels protagonistes d'aquests tretze contes freguen el límit d'elasticitat; aquell punt de no retorn, de deformaciķ irreversible, fins i tot de fractura, que potser els canviarā per sempre i els farā irreconeixibles".

L'autor
Dani Vilarķ va néixer a Barcelona, perō fa anys que viu a Sant Cugat. És periodista i treballa com a responsable de comunicaciķ d'una ONG internacional de drets humans. També és professor de narrativa a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelončs.

Va escriure el seu primer recull de contes el 2017: 'Si em toques, cauré' (Viena Edicions), 26č Premi Ciutat de Badalona i 30č Premi Literari Paīsos Catalans - Solstici d'Estiu.

Amb 'La vida elāstica' ha guanyat el Premi Ciutat de Terrassa Anna Muriā de contes 2021 promogut per Voliana Edicions i l'Ajuntament de Terrassa.